För företag

ArboristFöretag, bostadsrättsföreningar eller andra med ansvar för ett större trädbestånd kan vara trygga med oss. Som fullserviceföretag inom trädvård och trädfällning gör vi allt; inventering och trädvårdsplan, beskärningar och fällningar, stubbfräsningar och bortforsling. Våra arborister har bred kompetens och lång erfarenhet och är specialiserade på att arbeta både med och i träd i en bebyggd miljö.

Det finns regler att följa gällande trädfällning och beskärningar. Beroende på trädart, växtplats och trädets ålder krävs ibland tillstånd från kommun och länsstyrelse innan arbete utförs och det är alltid markägarens ansvar att ansökningar till olika instanser görs. Här kan vi guida er rätt.

Vi är snabba och effektiva och ser självklart till att ev Trafikanordningsplaner söks och följs vid arbete i stadsmiljö. Vi har stor vana av arbete i närhet av trafik, bostäder och människors promenadvägar och säkerheten är självklart helt avgörande för hur och när arbete utförs.

Vi ger fasta offerter för alla arbetsinsatser, men skräddarsyr ofta överenskommelser utifrån kundens behov och önskningar. För er som har många fullvuxna träd, kanske på flera platser, passar det möjligen bättre att först komma överens om en prioriteringsordning, komma överens om en budget och att vi sedan arbetar på löpande timmar.

Hör av er så hittar vi garanterat en lösning som passar er.

Kontakta oss

    Godkänn våra integritetsvillkor.

    E-post

    mail@avancerad-tradfallning.se

    Telefon

    0702-10 65 12 (mån-fre 8.30-15.30)